Fragt og håndtering

Fragt og håndtering

Radon Detektor

Radon Detektor

Housegard Brandstige 4,5m

Brandstige / redningsstige 4,5 m (op til to etager). Fremstillet af let metal og har en belastningsevne på max 200 kg.
En brandstige er enkel at opbevare og benytte. Kræver kun lidt plads og kan opbevares under sengen eller i et skab.
Bandstige er udstyret med kraftige kroge som hænger over vindueskarmen ved evakuering. Stigen har afstandsklodser mod væggen, og skridsikre trin i aluminium som gør nedstigning lettere. 
Max dybde på vindueskarm 30 cm da brandstigen har en bredde på 30 cm. 
Ved større dybde, undersøg da om der er mulighed for at montere stigen på andre ting i nærheden af vinduet, f.eks. radiator eller lignende.

899,00 kr 719,20 kr
In stock
Varenummer
GP-605009

Yderligere Information
NavnHousegard Brandstige 4,5m
Vægt - kg5
Batterier medfølgerNej
Garanti2 år
TestfunktionNej
PausefunktionNej
LokaliseringsfunktionNej
Længde (mm)450
Dybde - udvendig (mm)0
Leveringstid1-3 hverdage
FarveSom på billede
Højde - udvendig (mm)0
Bredde - udvendig (mm)300
ModelEL45S

Brandstige - Når vinduet er den eneste udvej

En brandstige er enkel at opbevare og benytte. Kræver kun lidt plads og kan opbevares under sengen eller i et skab.

Housegard brandstige er udstyret med kraftige kroge som hænger over vindueskarmen ved evakuering. Brandstigen er 4,5 mtr. lang og er beregnet til hjem med op til 2 etager. Stigen har afstandsklodser mod væggen, og skridsikre trin i aluminium som gør nedstigning lettere. Max dybde på vindueskarm 30 cm.
Ved større dybde, undersøg da om der er mulighed for at montere stigen på andre ting i nærheden af vinduet, f.eks. radiator eller lignende.

Anbefalet belastning er 200kg (testet og godkendt indtil 450 kg)

Brandstige / redningsstige på 4,5 m (op til to etager) med kroge til effektiv og hurtig fastgørelse i vinduesrammen. Brandstigen har en bredde på 30 cm. 

Fremstillet af metal med stor belastningsevne og flere års holdbarhed som brandsikring. Konstruktionen i metal betyder desuden, at der ikke kan gå ild i selve brandstigen / redningsstigen.

Skaber en effektiv og hurtig flugtvej i lejligheden, huset, virksomheden, kontoret eller daginstitutionen.

I de fleste villaer sover man ovenpå. Samtidig befinder risikozonerne for brand - som køkken, fyrrum, brændeovn – sig oftest i stueetagen, hvilket spærrer flugtvejen fra hele første salen. En effektiv og brugbar flugtvej skal ikke bare være fri for ild – den skal også være fri for røg. Selvom trappen er bygget af sten eller beton, er den altså ikke nødvendigvis anvendelig som en flugtvej.

Med en brandstige kan familien redde sig ud i god behold – uden at springe fra første salen med risiko for at brække både arme og ben. For større villaer anbefales en brandstige / redningsstige til hvert enkelt soveværelse eller to brandstiger i forskellige ender af første salen.

En redningsstige fastgøres til vinduesrammen og smides derefter ud af vinduet. Den er ikke fastmonteret og kan let anvendes som flugtvejsstige fra det mest egnede vindue og kvistevinduer (dog skal konstruktion på kvistvinduer og skråtage undersøges først).

Denne brandstige har en særlig konstruktion hvorved at trinene holdes væk fra muren via nogle afstandsklodser. Kombineret med skridsikre trin gør det denne brandstige nem og sikker at anvende.

Den leveres komplet samlet og klar til brug. 

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?