Hel 360° Spejlkuppel i Rustfrit Stål - IFS Godkendt - Diameter 60 cm

Mangler du et effektivt og billigt supplement til overvågning og bedre udsyn til din arbejdsplads? Denne spejlkuppel med 360 graders udsyn lever op til International Food Standard og er derfor godkendt til fødevareproduktioner.
Spejlkuplens diameter er 60 cm.

Spejlet er også egnet til varehuse og lagerbygninger såvel som butikker til kasseovervågning. Det rustfrie stål gør spejlkuplen yderst modstandsdygtig overfor slag og kan ikke splintre. Det kan også være relevant til institutioner for at kunne holde bedre øje med folk.

Spejlkuplen placeres i loft eller hængende ned fra loftet i kæder.
Den polerede spejlflade giver et udsøgt spejlbillede. Kuplen har en kant med huller til skruer eller kæder.

5.100,00 kr 4.080,00 kr
In stock
Varenummer
BR-020310

Yderligere Information
Navn Hel 360° Spejlkuppel i Rustfrit Stål - IFS Godkendt - Diameter 60 cm
Diameter (mm) 600
Form Kuppel
Materiale Rustfrit Stål
Farve Rustfrit Stål
Spejle Serie Hel Kuppel - Hel spejlkuppe med 360° synsvinkel er til dig, som har behov for et fuldt overblik. Spejlet er buet og kan enten monteres på væggen eller loftet ved hjælp af fire forborede huller.
Certificering Opfylder kravene til International Food Standard
Brug Indendørs, Udendørs
Egnet til Byggemarked, Supermarked, Skoler / Institutioner, Lagerbygninger, Fødevareproduktion, Detailhandel, Produktion
Installation Loft
Monteringsudstyr Forberedt med huller
Justerbarhed Ikke justerbar

Hel 360 Spejlkuppel i Rustfrit Stål - IFS Godkendt - Diameter 60 cm

En hel spejlkuppel giver et stort overblik over arealet og hjælper med bedre overvågning og kontrol på produktioner, institutioner, i varehuse mm. Der er ingen begrænser for hvor denne spejlkuppel egner sig.
Spejlkuplen udgør et billigt supplement til sikkerheden for alle på arbejdespladsen.

Fem Fordele

- Højere lysgengivelse
- Nem montering
- Kan eliminere blinde vinkler
- Sikkerhedsløsning der holder i mange år uden vedligeholdelse

IFS certificering til din fordel

Når sikkerhedsspejlet lever op til IFS – international fødevarestandard – er du sikret og skal ikke bekymre dig om at komme i klemme.
Mange europæiske detailhandlere kræver IFS certificering fra deres leverandører igennem hele deres supply chain, for at sikre de mest optimale produktionsforhold.
Med IFS signalerer du engagement i at producere under høj sikkerhed, legalitet og kvalitet.
Spejlets IFS certifikat indikerer, at det IKKE er til at slå i stykker, så splinter kan havne steder de ikke skal, som netop er kravet fra IFS.

Mål

Spejlkuplen er lavet af rustfrit stål af klasse 1.4301 (AISI 304), er poleret på den ene side og har en perifer kant med huller til montering af spejlet.
Materialetykkelsen er ca. 1,25 mm. Spejlet har en diameter på 600 mm.

Vi tilbyder også halv spejlkuppel og kvart spejlkuppel i rustfrit stål fra samme producent og derfor samme høje kvalitet.

Montering af spejlkuppel

Kuplen er forberedt med huller fra producentens side. Derfor kan spejlet monteres til loftet med skruer, eller du kan medkøbe et kædesæt til montering hvor spejlet hænger ned fra loftet.

Kontakt Os

Hvis du har spørgsmål til produktet eller brug for hjælp til at finde det rette sikkerhedsspejl, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive en mail til info@safegear.dk, så står vi klar til at hjælpe.

Customer Questions
For which use cases is the full dome most suitable?

The full dome is to be hung over the desired area and will allow its monitoring by simply looking up into it.

How do you choose the right security mirror?

There are clearly a number of benefits to installing a security mirror. However, picking the perfect mirror often proves overwhelming due to the wide variety of mirrors offered, this is exactly the case with the large selection of different mirrors we offer. Next, I will attempt to elaborate on the different factors to be considered when looking to acquire a mirror.

fandt du hvad du ledte efter?