CO2 Slukker / Kulsyreslukker 2 kg - DS Godkendt

En kulsyreslukker, også kaldet CO2 brandslukker, slukker brand i elektroniske apparater samt væskebrande.

Kulsyreslukkere er særdeles effektiv ved brand på kontorer, elektriske installationer, serverrum og fartøjer. Da denne er af 2 kg anbefales den kun til at have i køretøjer. Leder du efter en til hjemmet eller kontoret mm, anbefaler vi 5 kg kulsyreslukkeren, og for industri har vi kulsyreslukkervogne på 10, 20 og 30 kg. 
Efterlader ingen følgeskader.

Brandslukkeren bliver leveret med monteringsbeslag til væg.

Kulsyreslukkeren er DS godkendt - Dansk Standard. Du kan købe et tilhørende brandskilt med, det er krav at have ved brandslukkeren på de fleste arbejdspladser. 

Fire extinguishers label description

895,00 kr 716,00 kr
In stock
SKU
TC-DK017749
  • Denne brandslukker er godkendt og certificeret ifølge Dansk Standard

Yderligere Information
ProduktnameCO2 Slukker / Kulsyreslukker 2 kg - DS Godkendt
ModelTotal DK017749
FarbeIldrød (RAL 3000)
CE GodkendtJa
Brandslukker TypeKulsyreslukker
Brandslukker CertificeringDS (Dansk Standard)
Brandslukker CertificeringDNV
Brandslukker CertificeringWheelmark
BrandklasseB - Brandfarlige Væsker, E - Elektronik
Brandklasse BJa - Væsker (Benzin m.v.)
Brandklasse B - Test89 B
Brandklasse EJa - Strømførende anlæg
MonteringsbeslagJa
Gewicht - (kg)5
Durchmesser120
Breite - außen (mm)270
Höhe - außen (mm)540
Dybde - udvendig (mm)0

Godkendt CO2 slukker / Kulsyreslukker 2 kg

Når der opstår brand på steder med elektricitet og gasser anbefales en CO2 slukker

Den er yderst nyttig til fx ild i olier, friture, el og væsker.  En CO2 slukker har den fordel, at der ikke i samme grad forekommer følgeskader som ved en pulverslukker, som oftest kræver en større oprydning.

Når man bruger en CO2 slukker, sluger den ilten og derfor efterlader den ingen skader efter sig. Dog må du ikke bruge en CO2 slukker i meget små rum, da den som sagt sluger ilten og du kan risikere at mangle ilt. På flasken kan man se et manometer, der viser om trykket er for lavt eller tilpas.

Denne CO2 slukker er både DS (Dansk Standard), CE og EN-3 godkendt. Slukkeren kan monteres på væg. Vægbeslag til montering medfølger og er inkusive i prisen.

Kan jeg ikke bare købe en normal pulverslukker?

Det kan være direkte livsfarligt at bruge en pulverslukker eller vandslukker, hvis der opstår brand i EDB eller andet elektricitet. Derfor behøver man det rigtige slukkemiddel, i dette tilfælde en CO2 slukker, når ulykken er ude for at sikre sig den bedste brandløsning mod brand i gas, el og væsker.

En 5 kg. kuldioxidslukker slukker brand i elektriske apparater samt væskebrande. Kuldioxidslukker slukker ved at fortrænge ilten.

Slukkeeffekten er på 89B - højeste effekt på markedet.

Kuldioxidslukker er særdeles effektiv til brande opstået i elektriske installationer, serverrum, kontorer, fartøjer og industri.

Safegears kulsyreslukker er kvalitetssikret og certificeret af DNV.

Vægbeslag medfølger.

- Brandklasse: B

- Effektivitetsklasse: 89B.

- Anvendelsesområde: Kontor (edb-rum), offentlige lokaler og industri.

- Certificering: DS-EN3, CE, DNV. 

Kontakt Os

Har du spørgsmål vedrørende produktet, eller brug for hjælp til at finde den rette brandsikring til dig eller din virksomhed, hold ikke igen med at kontakte os.

Customer Questions
Hvad anbefales til varmt arbejde på tage?

Vi anbefaler både 2 ildslukkere på mindst 6 kg samt en vandslange. Hvis der ikke er vandslange, anbefaler vi mindst 3 ildslukkere på hver 6 kg. Det mest almindelige er, at du har 2 pulverslukkere til tagarbejde, men også kan kombineres med for eksempel en CO2 kulsyreslukker.

Kan jeg returnere brandslukkeren, hvis den ikke er blevet brugt?

Nej. Brandslukkerens kvalitet og tryk testes, inden de forlader lageret for at sikre, at den er godkendt til fuld brandbeskyttelse. Hvis produktet returneres, skal det gennemgå disse tests igen, hvilket er tidskrævende og dyrt. Hvis du har brug for en ildslukker til et projekt eller en begivenhed, er det muligt at leje en ildslukker. Kontakt SafeGear, hvis der er noget, du er interesseret i.

Er det muligt at selv genopfylde vandet i en vandslukker på en tankstation?

Nej, det er ikke godkendt. Al genopladning skal udføres af et autoriseret brandservicefirma, der kan genoplade. Så indeholder mange vandslukkere et additiv, dels for at forbedre slukningsevnen, men også for at forhindre vækst i beholderen.

fandt du hvad du ledte efter?
Vi fandt andre produkter, der kunne interessere dig!