Air 10 Pengeskab (9 L) - Nøglelås

Chubbsafes Air 10 (9L)
Chubbsafes Air serien er små og kompakte pengeskabe til opbevaring af værdier såsom kontanter, smykker eller elektronik. Skabene er diskrete og æstetiske i deres design, hvilket gør dem optimale til kontorarealer eller i private hjem.
Værdiskab fremstillet med 4mm ståldør og 2mm stålramme for den bedst mulige beskyttelse af dine værdigenstande.

Værdiskabet er med nøglelås. 

892,50 kr 714,00 kr
In stock
Varenummer
RG-AIR10

Yderligere Information
Navn Air 10 Pengeskab (9 L) - Nøglelås
Modelserie Air - Pengeskab i kompakt størrelse til hjemmet. Findes i to standard størrelser, samt et specialskab beregnet til laptops og tablets.
Skabsform Fritstående Skab
Egnet til Værdier
Leveringstid 1-3 hverdage
Farve Som på billede
Link - Beløbsgrænser http://www.forsikringogpension.dk/virksomheder/fpsikring/tyveri/Documents/Kapitel%2010%20-%20Værdiopbevaringsenheder.pdf
Lås Nøglelås
Låsetype Air Key Lock
Nøgler inkluderet 2 (flere nøgler mod gebyr)
Vægt - kg 8.00
Kapacitet - Liter 9
Højde - udvendig (mm) 200
Bredde - udvendig (mm) 310
Dybde - udvendig (mm) 200
Dybde - udvendig inkl. lås (mm) 200
Højde - indvendig (mm) 190
Bredde - indvendig (mm) 300
Dybde - indvendig (mm) 150
Hængsler Højre side
Dørbolte 1-Sidet dørbolte (Ø 18 mm)
Vægkonstruktion Enkelt Væg (2 mm)
Fastboltning Gulv, Væg
Bolte Inkluderet 4

Chubbsafes Air 10 (9L) - Kompakt og sikkert pengeskab

Et Chubbsafes Air sikringsskab er et kompakt og lille pengeskab, til at beskytte mindre værdigenstande såsom penge, smykker, dokumenter og mindre elektronik. Serien er i et flot og diskret design, som gør sig godt både på kontoret som i dagligstuen.

Høj sikkerhed og miljøvenlighed

Pengeskabet er af høj kvalitet og sikkerhed. Døren er udført i 4mm tykt stål, hvor resten af skabet er udført i 2mm tykt stål for at fremme sikkerhed, men samtidig mindske vægten.
Air har to huller til at fastbolte skabet til væggen og to huller til fastboltning i gulvet. For højeste sikkerhed, bør værdiskabet være fastgjort i beton underlag.
Chubbsafes Air 15 indeholder en hylde i midten af skabet.
Nøglekroge findes i alle elektroniske modeller.

Chubbsafes er en miljøbevidst virksomhed, som donerer til Carbon Clear hvert år, for at reducere udledningen af drivhusgasser. Chubbsafes Air serien er derfor også produceret i miljøvenlige materialer samt udført under miljørigtig produktion.

Lås

Chubbsafes Air kan købes med enten nøglelås eller med kodelås. Skabe med nøglelås har et sæt nøgler der medfølger skabet. Skabe med elektronisk lås har patenteret ”anti-bump” sikring, som beskytter skabet yderligere mod indbrudsforsøg. Skabe med elektronisk lås går i dvaletilstand i 20 sekunder ved tre forkerte pinkode forsøg. Ved flere forkerte forsøg går låsen i fem minutters dvale. Nødnøgle medfølger til modeller med elektronisk lås, hvis batteriet i låsen løber tør for strøm.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Var dette ikke det rigtige skab for dig? Se hele vores udvalg af pengeskabe.

 

*Billederne viser Chubbsafes Air sikringsskab, men størrelsen på det viste pengeskab kan afvige fra dette produkt. Derfor er det vigtigt at tjekke produktegenskaberne for korrekte mål.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?