CashGear

CashGear er et cash-in cash-out system, som tilbyder en innovativ løsning for betaling og opbevaring af kontanter.  
Et ideelt valg for håndtering af problemer med kontanter i forskellige sektorer som fx detail, fødevarekæder, hospitaler, tjenesteydelser mm.

Med CashGear kontanthåndtering minimeres risikoen for profitreduktion via nøje kontrol og sikkerhed ved transaktion af kontanter.
Øger kundetilfredsheden gennem hurtig og nem håndtering.
CashGear forvandler således tidskonsumerende opgaver til simple og automatiske processer.

CashGear kontanthåndtering kommer med nøglelås og kan nemt kobles til virksomhedens Point-Of-Sale system. 

Ring for pris
In stock
Varenummer
CD-000003

Yderligere Information
NavnCashGear
ModelCashDro 3
SkabsformFritstående Skab
Egnet tilCash
Kapacitet møntgenbrug1500
Kapacitet Møntsamling1500
Kapacitet Seddelgenbrug200
Kapacitet Seddelstabling1000
Mængde Seddelgenbrug2
Remote kontrolCashGear remote kontrol tillader dig at fjernstyre al information via Smartphone, Tablet eller PC.
Ekstra seddelstabler1
Tilslutning til Point-Of-SaleEthernet / WiFi
Validering af mønter12 mønter/sek
Seddeldispenser typeSekventiel
Skærmtype7’’ touch screen
Validering af mønter4 mønter/sek
Validering af sedler3 sekunder/seddel
Valgfri esktra låse Lås til tømning af møntdispenser, Lås til tømning af seddelstabler og seddelgenbrug
FarveSom på billede
LåsNøglelås
Vægt - kg67
Højde - udvendig (mm)735
Bredde - udvendig (mm)370
Dybde - udvendig (mm)395
HængslerVenstre side
VægkonstruktionEnkelt Væg (3 mm)

CashGear - Smart og sikker kontanthåndtering

CashGear er en glimrende løsning for virksomheder i detailhandlen, supermarkeder, hospitaler og andre serviceorganisationer og sektorer. Med CashGear kan diverse problemer med kontanterne nemt løses, da automaten passer sig selv og gør arbejdet for dig sikkert og præcist.

Fokus på kunden - og ikke på pengene

CashGear styrer flowet af kontanter samt optælling og garanterer altid overenesstemmelse i regnskaberne. Tidsbesparingen gør, at fokus kan lægges mere over på kunden og dermed optimere serviceoplevelsen.

Vores løsning kan nemt tilpasses til dit Point-Of-Sale system. Maskinen kan fastboltres til kassesystemet og dets kompakte design sikrer at CashGear passer godt ind til din nuværende etablering. Derudover er CashGear egnet til implementering til hvilket som helst POS system med hvilken som helst platform.

CashGears fordelagtige egenskaber

CashGear har en opsamlingsbeholder til hurtig opsamling af mønter og en automatisk sluse til opsamling og derefter udlevering af pengesedler. CashGear kan modtage, validere og udlevere mønter fra 50 øre til 20 kr samt sedler fra 50 kr til 1000 kr. Maskinen afviser alle former for falske penge. Takket være CashGears Escrow funktion, vil indsatte sedler skubbes ud igen, hvis operationen afbrydes/fortrydes.

CashGear forbindes til POS-systemet fjernstyret gennem enten Ethernet eller WiFi og har en CPU for at have direkte kontrol via interne enheder. CashGear kan styres uden behov for forbindelse til PC eller POS terminal.
Maskinen kan fjernstyres med den tilhørende Controller, som løbende automatisk informerer om kontantbehov samt advarer om underskud eller overskud på kontanter.

CashGear har en 7'' touch screen til at hjælpe og informere kunden i løbet af betalingsprocessen og værdiskabet har en stålplade med en tykkelse på 3 mm.

Indeni CashGear er et aflåseligt sikkerhedsskab med nøglelås, for at få adgang til skabets indhold.
For højere sikkerhed har CashGear et anti-lever system, der gør at skabet ikke har en overflade, hvor et koben el. ling. kan brække skabets hængsler op.

Opsamling, udlevering og genbrug af kontanterne kan seperat åbnes med en nøgle. Der medfølger 15 rensekort til rengøring af seddelslusen.

Lås

Udover nøglelåsen kan du også få en elektronisk sikkerhedskodelås med installeret tidsforskydelse i maskinen på opfordring.

Forbind CashGear til dit Point-Of-Sale system

Vi samarbejder med de mest populære POS-systemer, og vi integrerer den software du opererer med i forretningen til CashGear på simpel vis. Nogle af vores partnere er blandt andet: 2bit, 3GO Soft, Aera, AM system, ansoftfood, ansoftmoda, Astarté, Avalon, Balanças Marques, BINSoft, CASSANOVA, CareSine, Clipse, CLYO Systems, CTM Software, datisa, datronic, diakros, Distrito K, ericsoft, Farmatic, Grupo Epelsa, GesL@n TPV, Gestinto, HIOPOS cloud, ICG Software, iiko, inforEstanco, Innova TPV, Lasersoft, MenuL@n, MGest ERP, naramis, Nerón Software, Ofimática, Orchestra Software, Phare Software, PHARMAGEST, Pharmaplus, Pointex, POS Sistemi, Programas Punto Elx, RizoL@n, ServiSoft, SIAC, La Source Informatique, T-Innova, TPV fácil, TPVRG, TPV World, UCS, unTill, VECTRON, Zucchetti.

Kontakt Os

Hvis du har spørgsmål til produktet eller til hvordan du finder den rette løsning til dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?