Brandtæppe - skilt - 210 x 297mm - Plast

Brandtæppe - Skilt - 105 x 148 mm - Plast

Brandtæppe - Skilt - 210 x 297mm - Selvklæbende Vinyl

Brandtæppe - Skilt - 210 x 297mm - Selvklæbende Vinyl

Brandtæppe - Skilt - 210 x 297mm - Plast

Brandskilt, der informerer at et brandtæppe er tilgængeligt. 210 x 297 mm lavet i plast.
Et brandskilt som dette tydeliggør og kommunikerer enkelt den nødvendige information vedrørende det tilgængelige brandtæppe.
Det er nødvendigt at have de rette informationer synlige i tilfælde af brand. 
I en paniksituation kan et sådant sikkerhedsskilt spille en vigtig rolle, da brandskiltet vil give hurtigere orientering og således også en hurtigere reaktion og kontrol over situationen.

89,00 kr 71,20 kr
In stock
Varenummer
JO-H462PK

Yderligere Information
NavnBrandtæppe - Skilt - 210 x 297mm - Plast
Diameter (mm)0
Højde - udvendig (mm)210
Bredde - udvendig (mm)297
FormRektangulær
MaterialePlast
FarveRød
Leveringstid1-3 hverdage

Brandtæppe- skilt - 210 x 297mm - Plast 

Med et brandskilt som dette, informeres omgivelserne klart og tydeligt om, at et brandtæppe er tilgængeligt.

Lad brandskiltet gøre forskellen

Det er nødvendigt at have de rette informationer synlige i tilfælde af brand. Står man i en situation, hvor det skal gå stærkt, bør man ikke være i tvivl om, hvor brandtæppet befinder sig.
Et brandskilt som dette tydeliggør og kommunikerer enkelt den nødvendige information vedrørende det tilgængelige brandtæppe.
I en paniksituation kan et sådant sikkerhedsskilt spille en vigtig rolle, da brandskiltet vil give hurtigere orientering og således også en hurtigere reaktion og kontrol over situationen. I sidste ende kan det gøre forskellen for de mennesker, der er tilstede for at slukke branden.

Et skilt der opfylder alle de vigtige krav

Med dette brandskilt skal du ikke bekymre dig om det er godkendt eller ej. Alle brandsilte hos SafeGear er godkendte efter DS- der står for Dansk Standard. Det betyder at skiltene også godkendes af det danske brandvæsen og det danske arbejdstilsyn. Således er du og din virksomhed på den sikre side i jeres brandskiltning.

Brandskiltets Design

En brandskilt skal altid være simpelt, så kommunikationen ikke forstyres. Skiltets røde baggrund er den klassiske opsigtsvækkende rød, som bruges til det meste brandsikring. Skiltet måler 210 x 297 mm og fås både i plast og selvklæbende vinyl.

Placér brandskiltet over eller ved siden af brandtæppet. Sørg altid for, at skiltet placeres et meget synligt sted uden former for blokeringer.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produktet eller brug for rådgivning vedrørende brandsikring, er du altid velkommen til at kontakte os på 36964353.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?