Vertical III 60 Arkivskab 31

Vertical III 60 Arkivskab 31" (4 Skuffer) - Brandtest 60 min - Nøglelås

Vertical III 120 Arkivskab 31

Vertical III 120 Arkivskab 31" (2 Skuffer) - Brandtest 120 min - Nøglelås

Vertical III 60 Arkivskab 31" (3 Skuffer) - Brandtest 60 min - Nøglelås

Flot brandsikret arkivskab / skuffeskab af høj kvalitet - produceret af svenske Rosengrens

Regulær Pris 18.593,75 kr Speciel Pris 16.734,38 kr 13.387,50 kr
På Lager
Varenummer
RG-VERTICALIII-3-31-60-A4
  • Indvendig temperatur maksimalt 170ºC ved udvendig temperatur på 1090ºC i 60 min

Yderligere Information
Navn Vertical III 60 Arkivskab 31" (3 Skuffer) - Brandtest 60 min - Nøglelås
Model Vertical III 60 - 3 Skuffer - 31" - Nøglelås
Modelserie Vertical III - Arkivskab med Brandtest i 60 eller 120 minuter. Skabet kan købes med 2, 3 eller 4 skuffer, med et centralt låsesystem, samt lås på hver skuffe. Letvægskonstruktionen gør skabet nemt at flytte og installere.
Skabsform Fritstående Skab
Leveringstid 1-3 hverdage
Link - Beløbsgrænser http://www.forsikringogpension.dk/virksomheder/fpsikring/tyveri/Documents/Kapitel%2010%20-%20Værdiopbevaringsenheder.pdf
Brandsikring 60 minutter
Brandklasse S 60 P: Indvendig temperatur under 170°C efter 60 minutters eksponering af 1090°C varme.
Brandtestet efter NT Fire 017: Beskytter mod eksponering af varme i 60 eller 120 minutter. Maksimal indvendig temperatur er 50° for data, 176°C for papir.
Brandtest Link http://www.sp.se/sv/units/fire/Documents/Konstruktion/NT%20Fire%20017%20Edition%203%202003-09.pdf
Brand Testcenter Statens Prøvningsanstalt Sverige (ECB•S Certificeret)
Lås Nøglelås
Låsetype Cylinderlås
Vægt - kg 158.0000
Skuffer - Standard 3 Skuffer
Kapacitet - Liter 384
Højde - udvendig (mm) 1073
Bredde - udvendig (mm) 465
Dybde - udvendig (mm) 771
Højde - indvendig (mm) 288
Bredde - indvendig (mm) 330
Dybde - indvendig (mm) 660

Arkivskabe / skuffeskabe produceret af svenske Rosengrens

Vertical III arkivskabe / skuffeskabe fra svenske Rosengrens, er en serie letvægts arkivskabe / skuffeskabe, som yder en høj brandsikring af dine dokumenter. Alle arkivskabe / skuffeskabe er konstrueret og designet med styrke og stabilitet som vigtigt omdrejningspunkt. 

Vertical III arkivskabe / skuffeskabe fås i 31"  med 2, 3 eller 4 skuffer, og i en 23" udgave med 2 eller 4 skuffer. Serien består af modeller til opbevaring af hængemapper i enten A4- eller folioformat. 31" arkivskabe / skuffeskabe kan endvidere forsynes med en datamedieindsats som giver kombineret opbevaring af dokumenter og datamedier.

Alle arkivskabe / skuffeskabe i serien, er testet og godkendt som brandsikring.  

Brandsikring af Vertical arkivskabe / skuffeskabe

Vertical III arkivskabe / skuffeskabe er testet og godkendt af SP (Swedish National Testing andResearch Institute) efter skandinavisk standard NT Fire 017 i brandklasse 60 Paper. Med udvendige temperaturer på 1000°C som ved brand i én time, skal alle opbevarede dokumenter i skabet være fuldstændig entakte. 

Hvis et arkivskab / skuffeskab bliver udsat for brand imens en af skufferne er åbne, så vil indholdet i de lukkede skuffer ligeledes være helt brandbeskyttet.

Lås på Vertical arkivskabe / skuffeskabe

Vertical III arkivskabe / skuffeskabe fås med en række forskellige låsefunktioner. Som standard har hver arkivskab / skuffeskab en centrallås - en nøglelås af høj kvalitet. Denne centrallås låser alle skufferne samtidig i dit arkivskab / skuffeskab.

Centrallåsen kan suppleres med en central kombinationslås. Derudover kan der monteres individuelle nøglelåse på hver enkelt skuffe.

Vertical III arkivskabe / skuffeskabe kan udstyres med en elektronisk kodelås. Dette vælges som tillæg.

Som ekstra beskyttelse er alle arkivskabe / skuffeskabe i serien forsynet med en specielgriber på hver skuffe, som sikrer, at så længe en skuffe er lukket, vil alt dens indhold være fuldstændig beskyttet imod brand, også selvom dit arkivskab / skuffeskab står ulåst.

Arkivskab / skuffeskab i svensk Design

I betragtning af det høje brandsikringsniveau som Vertical III arkivskabe / skuffeskabe yder, er disse arkivskabe / skuffeskabe meget lette, hvilket gør transport og installation meget lettere og billigere. De tynde, stærke vægge i hver arkivskab / skuffeskab giver maksimal opbevaringskapacitet.

Vertical arkivskabe / skuffeskabe er sikret mod at tippe, da kun én af skufferne kan være åben ad gangen. Alle skufferne er forsynet med stærke kugleløb med 110 % udtræk, der sikrer en brugervenlig adgang til hele indholdet i hver enkel skuffe. Hver skuffe er fuldt isoleret og har et stålbeklædt indre, hvilket medfører at dens indhold er individuelt beskyttet imod brand og støv.

Med et flot svensk design, passer Vertical III arkivskabe / skuffeskabe ind i ethvert moderne kontormiljø. Med bløde kanter og den lysegrå overflade er disse brandsikre arkivskabe / skuffeskabe en yderst pæn genstand på dit kontor. 

Kvalitetsstyring og miljøsikring på Vertical arkivskabe / pengeskabe

Vertical III arkivskabe / skuffeskabe er som nævnt produceret af svenske Rosengrens, og fremstillet i overensstemmelse med kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 og miljøsikringssystemet ISO 14001.

Kvalitetskontrollen på Vertical arkivskabe / skuffeskabe

Rosengrens Vertical III arkivskabe / skuffeskabe er udviklet og testet i henhold til Rosengrens kvalitetsbestemmelser, der indeholder testkriterier i henhold til europæisk regulativ. Det giver et produkt i høj kvalitet, som lever op til alles forventninger.

Arkivskabe / skuffeskabe - modeller

Vertical arkivskabe / skuffeskabe fås i flere modeller og størrelser.

Dette arkivskab / skuffeskab er et 31"  arkivskab / skuffeskab med 3 skuffer. Her kan du se to lignende 31" arkivskabe / skuffeskabe fra Vertical - bare med henholdvis 2 og 4 skuffer:

arkivskab / skuffeskab 31" med 2 skuffer        Arkivskab / skuffeskab 31 tommer 4 skuffer

Her er links til de to 23 tommer arkivskabe / skuffeskabe, og du kan ligeledes i illustrationen nedenfor se forskellen på de forskellige modeller.  

arkivskab / skuffeskab 23 med 2 skuffer     Vertical arkivskab / skuffeskab med 4 skuffer

Illustration over arkivskabe / skuffeskabe:

arkivskabe / skuffeskabe

For mere information om vores brandsikre arkivskabe / skuffeskabe, er du meget velkommen til at ringe til Safegear på 36 96 43 53