Kodelås LP-908 Højre

Kodelås LP-908 Højre

Kodelås LP-908 Venstre

Kodelås LP-908 Venstre

Kodelås LP-905 - Antikbronze - Venstre

LP-905 passer på langt de fleste almindelige døre og giver optimal tryghed. LP-905 er let at anvende, og understøtter 10 forskellige koder af med op til 10 cifre.

Retning på håndtag

Forestil dig at du står uden for din hoveddør. Hvilken hånd bruger du til at åbne døren: venstre eller højre? Bruger du f. eks. højre hånd, skal du bruge en højrehånds-lås. Det betyder, at håndtaget sidder i venstre side af døren (når du står på ydersiden) med et håndtag, der peger mod højre.

Passer kodelåsen til min dør?

Låsen kan monteres direkte på langt de fleste yderdøre og låsekasser, herunder 3-punkts-låse. Monteres låsen mod forventning på en låsekasse hvor riglen ikke kan betjenes af låsen, kan du vælge at udskifte din låsekassen.

Find checklisten ved at trykke her!

 

2.745,00 kr 2.196,00 kr
På Lager
Varenummer
BG-LP-905(DP)-LH
Yderligere Information
Navn Kodelås LP-905 - Antikbronze - Venstre
Model LP-905 Antikbronze
Håndtagsretning Venstrehånd
Farve Antik bronze
Antal brugere 10
Antal koder 10
Nødindgang Med nøgle
Montering Kan anvendes på inderdør og yderdør
Bredde - udvendig (mm) 55
Højde - udvendig (mm) 205
Dybde - udvendig (mm) 28
Højde - indvendig (mm) 195
Batterier 3 stk. AA (DC 1,5v)
Statisk strømforbrug <10mA
Vægt - kg 3.1000

Kodelås til hjemmet

Populær kodelås . Låsen er baseret på Birkegaardens patenterede låsesystem og udført i dansk design. LP-905 passer på langt de fleste almindelige døre og giver optimal tryghed. LP-905 er let at anvende, og understøtter 10 forskellige koder af med op til 10 cifre.

LP-905 tilbyder en høj sikkerhed til en overkommenlig pris. Passer også til 3-punkts-låse. Låsen er CE-godkendt.

Birkegaardens kodelåse opfylder de generelle forsikringskrav til forsvarlig aflåsning af private boliger. Der er allerede solgt over 20.000 af Birkegaardens låse i Danmark.

Retning på håndtag

Det er meget vigtigt, at du vælger den rigtige håndtagsretning til din kodelås. Forestil dig at du står uden for din hoveddør. Hvilken hånd bruger du til at åbne døren: venstre eller højre? Bruger du f. eks. højre hånd, skal du bruge en højrehånds-lås. Det betyder, at håndtaget sidder i venstre side af døren (når du står på ydersiden) med et håndtag, der peger mod højre.

Passer kodelåsen til min dør?

Låsen kan monteres direkte på langt de fleste yderdøre og låsekasser, herunder 3-punkts-låse. Monteres låsen mod forventning på en låsekasse hvor riglen ikke kan betjenes af låsen, kan du vælge at udskifte din låsekassen.

Låser døren automatisk?

Det bestemmer man selv. Som udgangspunkt er låsen indstillet til at være smæklås, som altid er låst udefra men altid åben indefra. Du har mulighed for at indstille låsen, således den er låst både inde og ude. Dermed skal du bruge kode både for at komme ind, og for at komme ud. Låsen har også en ”stå-åben” funktion, der kan være nyttig, hvis du arbejder i haven eller holder familiefødselsdag, og vil kunne gå ind og ud af hoveddøren uden brug af kode.

Før du handler

Før du anskaffer dig en kodelås eller en fingeraftrykslås, hjælper Safegears tjekliste med at sikre, at låsen passer til netop din dør. Find checklisten ved at trykke her!

Bemærk venligst at denne kodelås er bygget til privat brug. Ved brug i virksomheder, foreninger og lign. bør man vælge en professional adgangkontrol løsning, da belastningen ofte er langt større end i et privat hjem: låsen blive anvendt mange gange dagligt, folk passer ofte ikke ligeså godt på tingene og risikoen for hærværk er større. Safegear yder ikke garanti på denne kodelås ved erhvervsmæssig brug - hvis du alligevel vælger at anvende låsen erhvervsmæssigt, er det på eget ansvar. 

Se vores produktsammenligning af kodelåse ved at klikke her (åbner i nyt vindue)