Servodan Foto Gong Classic IR sensor

Servodan Foto Gong Classic IR sensor

Kodelås LP-908 Venstre

Kodelås LP-908 Venstre

Fingeraftrykslås LP-808A (med nøgle) Venstre

Fingeraftrykslås med avanceret teknologi og stilsikkert design.

Låsen kan aflåses både fra indersiden og ydersiden af døren.

Det er meget vigtigt at du vælger en kodelås med den rigtige håndtagsretning. Forestil dig at du står uden for din hoveddør. Hvilken hånd bruger du til at åbne døren med, venstre eller højre? Bruger du højre hånd, er det en højrehånds-lås du skal bruge. Når man bruger højre hånd betyder det, at håndtaget er i venstre side af døren (når du står på ydersiden) og håndtaget peger mod højre.

Bemærk - denne lås er kun bygget til brug i private hjem og er ikke egnet som adgangskontrol i virksomheder, sportsforeninger. Der ydes ingen garanti ved erhvervsmæssig brug.

Preu normal 6.495,00 kr Speciel Pris 4.995,00 kr 3.996,00 kr
På lager
Varenummer
BG-LP-808A-LH

Yderligere Information
Navn Fingeraftrykslås LP-808A (med nøgle) Venstre
Model LP-808A Venstre
Håndtagsretning Venstrehånd
Farve Sølv/Alu
Antal fingeraftryk 10
Antal koder 10
Fingeraftryksscanner Optisk CMOS
Montering Kan anvendes på inderdør og yderdør
Bredde - udvendig (mm) 54
Højde - udvendig (mm) 237
Dybde - udvendig (mm) 32
Bredde - indvendig (mm) 54
Højde - indvendig (mm) 237
Dybde - indvendig (mm) 32
Batterier Ja, 3 stk. AA (DC 1,5v)
Statisk strømforbrug <25mA
Vægt - kg 3.50

Fingeraftrykslås

LP-808 er designet og udviklet i samarbejde med DesignIt, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Georg Jensen, Bang og Olufsen samt Stelton. Dette er topmodellen og vores mest eksklusive lås. 

Låsen kan aflåses både fra indersiden og ydersiden af døren.

LP-808 bygger på den bedste kvalitet og er samtidigt let at bruge så selv børn er trygge ved den.  Den kan huske op til 10 fingeraftryk, som, valgfrit, kan kombineres med 10 forskellige koder hvilket giver mulighed for at få adgang med enten kode eller fingeraftryk og som noget nyt kan brugeren vælge at sætte låsen i ”High Security Level” hvor man kun kan åbne låsen med fingeraftryk kombineret med kode.

Foruden håndtag fås LP-808 også med nøglehul til nødnøgle (model LP-808A). Dette anbefales til folk, der gerne vil have en nøgle som back-up og i øvrigt lægger vægt på en tryg hverdag, et flot design og optimal komfort. Låsen leveres i sølv/alu.

Retning på håndtag

Det er meget vigtigt at du vælger en kodelås med den rigtige håndtagsretning. Forestil dig at du står uden for din hoveddør. Hvilken hånd bruger du til at åbne døren med, venstre eller højre? Bruger du højre hånd, er det en højrehånds-lås du skal bruge. Når man bruger højre hånd betyder det, at håndtaget er i venstre side af døren (når du står på ydersiden) og håndtaget peger mod højre.

Passer kodelåsen også på min dør?

Låsen kan monteres direkte på næsten alle hoveddøre, også 3-punkts låse. Monteres låsen på en låsekasse, hvor riglen ikke kan betjenes af låsen, kan du efterfølgende skifte din låsekasse til en ny.

Er kodelåsen godkendt?

Birkegaarden LP-808 kodelåsen opfylder kravene til forsvarlig aflåsning af private boliger. Der er derfor ingen yderligere krav hertil såsom krav på kombination af kodelås og alarmsystem.

I pakken med kodelåsen fra Safegear finder du en udførlig dansk brugervejledning der indeholder en grundig beskrivelse af hvordan du selv kan montere låsen. Ellers kan du vælge at lade Safegear stå for montering og installation af din kodelås.

Låser døren automatisk?

Det bestemmer man selv. Som udgangspunkt er låsen indstillet til at være smæklås. Det betyder at den altid er låst udefra, men altid er åben indefra. Du har mulighed for at indstille låsen således den er låst både inde fra og ude fra. Det betyder du skal bruge kode for at komme ind, og for at komme ud. Du har også muligheden for at komplet ”stå-åben” funktion, der kan være sig nyttig hvis du en dag arbejder ude i haven eller holder familiefødselsdag og gerne vil have muligheden for at gå ind og ud af hoveddøren uden brug af kode. 

Før du handler

Hvis du har besluttet dig for at anskaffe dig en kodelås eller en fingeraftrykslås har vi lavet en tjekliste, som du bør gennemgå. Tjeklisten sikrer at låsen passer til din dør.

Afstand fra dørhåndtag til karm
Det vigtigste er at tjekke afstanden fra centrum af dørhåndtag ud til karmen. Det kan i få tilfælde give problemer, f.eks. ved:

  • Facadedøre som er meget gamle
  • Facadedøre med fyldninger/glas hvor siden på døren er meget smal

Nøglehul
Du skal desuden være opmærksom på, at visse døre (specielt ældre men også enkelte nyere døre) har nøglen siddende under dørhåndtaget. Da kodelåsen går opad fra håndtaget, dækker den ikke det gamle nøglehul. Det gamle nøglehul kan i stedet dækkes ved hjælp af et blænddæksel, evt. i samme farve som låsen.

Retning på håndtag
Det er vigtigt, at du vælger låsen med den rigtige håndtagsretning.

Forestil dig at du står udenfor din hoveddør.
Hvilken hånd bruger du til at åbne døren med, venstre eller højre?
Bruger du højre hånd, er det en højrehånds-lås du skal bruge. Når man bruger højre hånd betyder det, at håndtaget sidder i venstre side af døren (set fra ydersiden) og håndtaget peger mod højre.

Låsekasse
Låsen passer til næsten alle låsekasser, både til almindelige låsekasser samt 3-punktlåse. I enkelte tilfælde bliver man dog nødt til at skifte låsekassen. En ny låsekasse koster nogle få hundrede kroner i det lokale byggemarked.

Kodelåsene af mærket Easy2Access / Birkegaarden er udelukkende tiltænkt privat brug, hvor indersiden af låsen sidder ved stuetemperatur og ikke udsættes for frostgrader eller høj luftfugtighed. Låsenes levetid må forventes kraftigt reduceret ved professionel brug i virksomheder, sportsforeninger m.v. Anvendelsen finder i dette tilfælde sted på eget ansvar uden reklamationsret.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?