Air Laptop Pengeskab (24 L)

Chubbsafes Air Laptop (24L) 
Chubbsafes Air serien er små og kompakte pengeskabe til opbevaring af værdier såsom kontanter, smykker eller elektronik. Pengeskabene er diskrete og æstetiske i deres design, hvilket gør dem optimale til kontorarealer eller i private hjem. Værdiskabene er fremstillet med 4mm ståldør og 2mm stålramme for den bedst mulige beskyttelse af dine værdigenstande.

Ikke på lager
Varenummer
RG-AIR-
RG-Air - Codelock manual
(Size: 1.4 MB)
RG-Air - Key lock manual
(Size: 819.6 KB)

Yderligere Information
NavnAir Laptop Pengeskab (24 L)
ModelAir Laptop
ModelserieAir - Pengeskab i kompakt størrelse til hjemmet. Findes i to standard størrelser, samt et specialskab beregnet til laptops og tablets.
FarveSom på billede
Leveringstid1-3 hverdage
SkabsformFritstående Skab
Egnet tilComputere
Vægt - kg13
IndbrudsklasseIngen klassificering
BrandklasseIngen
Kapacitet - Liter24
Højde - udvendig (mm)200
Bredde - udvendig (mm)430
Dybde - udvendig (mm)350
Dybde - udvendig inkl. lås (mm)350 kr
Højde - indvendig (mm)190 kr
Bredde - indvendig (mm)420 kr
Dybde - indvendig (mm)300 kr
Dørbolte1-Sidet dørbolte (Ø 18 mm)
HængslerHøjre side
FastboltningGulv, Væg
Bolte Inkluderet4

Chubbsafes Air Laptop (24L) - Kompakt og sikkert pengeskab

Et Chubbsafes Air sikringsskab er et kompakt og lille pengeskab, til at beskytte mindre værdigenstande såsom penge, smykker, dokumenter og mindre elektronik. Serien er i et flot og diskret design, som gør sig godt både på kontoret som i dagligstuen.

Høj sikkerhed og miljøvenlighed

Pengeskabet er af høj kvalitet og sikkerhed. Døren er udført i 4mm tykt stål, hvor resten af skabet er udført i 2mm tykt stål for at fremme sikkerhed, men samtidig mindske vægten.
Air har to huller til at fastbolte skabet til væggen og to huller til fastboltning i gulvet. For højeste sikkerhed, bør værdiskabet være fastgjort i beton underlag.
Chubbsafes Air 15 indeholder en hylde i midten af skabet.
Nøglekroge findes i alle elektroniske modeller.

Chubbsafes er en miljøbevidst virksomhed, som donerer til Carbon Clear hvert år, for at reducere udledningen af drivhusgasser. Chubbsafes Air serien er derfor også produceret i miljøvenlige materialer samt udført under miljørigtig produktion.

Lås

Chubbsafes Air kan købes med enten nøglelås eller med kodelås. Skabe med nøglelås har to sæt nøgler der medfølger skabet. Skabe med elektronisk lås har patenteret ”anti-bump” sikring, som beskytter skabet yderligere mod indbrudsforsøg. Skabe med elektronisk lås går i dvaletilstand i 20 sekunder ved tre forkerte pinkode forsøg. Ved flere forkerte forsøg går låsen i fem minutters dvale. Nødnøgle medfølger til modeller med elektronisk lås, hvis batteriet i låsen løber tør for strøm.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Var dette ikke det rigtige skab for dig? Se hele vores udvalg af pengeskabe.

 

*Billederne viser Chubbsafe Air sikringsskab, men størrelsen på det viste pengeskab kan afvige fra dette produkt. Derfor er det vigtigt at tjekke produktegenskaberne for korrekte mål.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?