Air Hotel Pengeskab (24 L) - Elektronisk lås

Air-Hotel - Indbrudssikring af dine værdigenstande - Kompakt skab til hjemmet eller kontoret

2.542,50 kr 2.034,00 kr
På Lager
Varenummer
RG-AIR-Hotel-E

Yderligere Information
Navn Air Hotel Pengeskab (24 L) - Elektronisk lås
Model Air Hotel - Elektronisk lås
Modelserie Air - Pengeskab i kompakt størrelse til hjemmet. Findes i to standard størrelser, samt et specialskab beregnet til laptops og tablets.
Skabsform Fritstående Skab
Egnet til Værdier
Leveringstid 1-3 hverdage
Farve Som på billede
Link - Beløbsgrænser http://www.forsikringogpension.dk/virksomheder/fpsikring/tyveri/Documents/Kapitel%2010%20-%20Værdiopbevaringsenheder.pdf
Lås Elektronisk kodelås
Låsetype Air Hotel Kodelås - 1 Master & 1 brugerkode
Batteri & nødåbning AA, Nødåbning med nøgle i tilfælde af udladet batteri
Vægt - kg 13.00
Kapacitet - Liter 24
Højde - udvendig (mm) 200
Bredde - udvendig (mm) 430
Dybde - udvendig (mm) 350
Højde - indvendig (mm) 190
Bredde - indvendig (mm) 420
Dybde - indvendig (mm) 300
Hængsler Højre side
Dørbolte 1-Sidet dørbolte (Ø 18 mm)
Fastboltning Gulv, Væg

Kompakt og sikkert pengeskab

Et Chubbsafes Air sikringsskab er et kompakt og lille pengeskab, til at beskytte mindre værdigenstande såsom penge, smykker, dokumenter og mindre elektronik. Serien er i et flot og diskret design, som gør sig godt både på kontoret som i dagligstuen.

Høj sikkerhed og miljøvenlighed

Pengeskabet er af høj kvalitet og sikkerhed. Døren er udført i 4mm tykt stål, hvor resten af skabet er udført i 2mm tykt stål for at fremme sikkerhed, men samtidig mindske vægten.
Air har to huller til at fastbolte skabet til væggen og to huller til fastboltning i gulvet. For højeste sikkerhed, bør værdiskabet være fastgjort i beton underlag.
Chubbsafes Air 15 indeholder en hylde i midten af skabet.
Nøglekroge findes i alle elektroniske modeller.

Chubbsafes er en miljøbevidst virksomhed, som donerer til Carbon Clear hvert år, for at reducere udledningen af drivhusgasser. Chubbsafes Air serien er derfor også produceret i miljøvenlige materialer samt udført under miljørigtig produktion.

Lås

Chubbsafes Air kan købes med enten nøglelås eller med kodelås. Skabe med nøglelås har to sæt nøgler der medfølger skabet. Skabe med elektronisk lås har patenteret ”anti-bump” sikring, som beskytter skabet yderligere mod indbrudsforsøg. Skabe med elektronisk lås går i dvaletilstand i 20 sekunder ved tre forkerte pinkode forsøg. Ved flere forkerte forsøg går låsen i fem minutters dvale. Nødnøgle medfølger til modeller med elektronisk lås, hvis batteriet i låsen løber tør for strøm.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Var dette ikke det rigtige skab for dig? Se hele vores udvalg af pengeskabe.

 

*Billederne viser Chubbsafe Air sikringsskab, men størrelsen på det viste pengeskab kan afvige fra dette produkt. Derfor er det vigtigt at tjekke produktegenskaberne for korrekte mål.