ABUS Hærværkssikring Dome Kamera, 2MPx, IP

ABUS Hærværkssikring Dome Kamera, 2MPx, IP

ABUS 7

ABUS 7" Touch Screen, trådløst IR kamera og App.

ABUS Eytron Netværk-videooptager NVR 8-kanals

ABUS Eytron NVR Netværk-videooptager der har 8 kanaler. Du kan enten tilslutte otte ABUS VGA-netværkskameraer eller fire ABUS megapixel-kameraer. Ved alarm kan optageren sende dig en e-mail med billede til adresser du har indstillet på forhånd.
Preu normal 9.078,75 kr Speciel Pris 8.352,45 kr 6.681,96 kr
In stock
Varenummer
AB-TVVR35011

Yderligere Information
NavnABUS Eytron Netværk-videooptager NVR 8-kanals
Vægt - kg2
FarveSom på billede
Leveringstid1-3 hverdage
Dybde - udvendig (mm)230
Højde - udvendig (mm)44
ModelTVVR35011
Bredde - udvendig (mm)315

ABUS Eytron Netværk-videooptager NVR 8-kanals

Med den tiltagende udbredelse af netværkskameraer kræves skræddersyede optagelsesløsninger - som ABUS Eytron netværk-videooptager med 8 kanaler. NVR'en muliggør realtids-optagelse og forvalter otte ABUS VGA-netværkskameraer eller fire ABUS megapixel-kameraer.

En live-visning er mulig for 4 kanaler, dataoverførslen på monitoren foretages via den integrerede VGA-udgang.

Data & harddisk

Til lagring af dataene kan der tilsluttes en SATA-harddisk (ikke i leveringsomfanget). CMS-optagersoftwaren giver en særlig fordel ved den centrale forvaltning af flere steder. På den måde kan brugeren få adgang til forskellige NVR'er, der er installeret på forskellige steder, via ABUS Central Monitoring Software. Dette gør et effektivt, centralt videomanagement muligt – ikke mindst på grund af den ABUS-typiske, enkle og intuitive softwareoverflade.

Videooptagerens Funktioner

NVR'en har derudover intelligente alarm- og sikkerhedsfunktioner: Dette betyder at der ved alarm eller bevægelsesgenkendelse kan sendes en e-mail med billeder til fordefinerede adresser. Dermed er 8-kanal NVR'en den rigtige løsning for alle, der også ved den IP-baserede videooptagelse satser på komplette og fuldstændigt udstyrede stand-alone-optagere. Da der ikke er brug for et operativsystem, er disse digitaloptagere også beskyttet mod virusser og internet-angreb. Et plus for sikkerheden for dine IP-videodata.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produktet eller brug for rådgivning vedrørende din næste overvågningsløsning, er du altid velkommen til at kontakte os. 
Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se vores overvågningsudstyr her.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?